Rekruttering på kanten 2019-06-18T13:31:34+00:00
Hurtig kontakt?

Brancheskiftere og voksenlærlinge

Din næste medarbejder kan komme fra en anden branche med en helt anden baggrund. Ved at tilbyde et træningsforløb eller benytte sig af løntilskudsmuligheden til en ledig, kan du selv være med til at omskole og oplære din næste medarbejder.

Virksomhedspraktik

Du kan få en ledig i virksomhedspraktik uden lønudgift, og få afklaret om personen fagligt og socialt kan tilpasses jeres behov – kontakt os for yderligere info.

Job med løntilskud

Du kan ansætte en ledig og søge om løntilskud, når behovet for oplæring er større end normalt. Det kan både være med til at udvide ansøgerfeltet og give mulighed for at målrette oplæringen til netop jeres behov. Med løntilskuddet reducerer vi dine lønomkostninger i perioden – kontakt os for yderligere info.

Voksenlærlinge

Voksenlærlingeordningen kan benyttes hvis du tager lærlinge som er over 25 år. Igennem voksenlærlinge ordningen kan du og din virksomhed indgå en uddannelsesaftale med det formål selv at uddanne kvalificeret arbejdskraft. I kan også vælge at uddanne jeres nuværende ansatte og give dem et kompetenceløft – kontakt os for yderligere info.