Velkommen
Vi er Rekruttering Køge Bugt

Coverbillede 2019

Faglighed

Teamet i Rekruttering Køge Bugt består af otte personer med vidt forskellige faglige og personlige vinkler. Resultatet af dette er en alsidig enhed med en bred vifte af erfaring og viden både fra det private og det kommunale erhvervsliv. Vores faglige baggrunde spænder bredt og inkluderer blandt andet salg, kommunikation, produktion, IT, transport, vikar, service, administration og ledelse.

Baggrund

Fundamentet for Rekruttering Køge Bugt er en praktisk og en teoretisk viden om rekruttering og alt det, der sig dertil hører. Vi kan blandt andet hjælpe og vejlede omkring CV søgninger, jobopslag og samtaler. Er du i tvivl om lovgivningen på beskæftigelsesområdet, så spørg blot os, vi kan tilbyde dig en bred rådgivning om reglerne på området. Snak også med os om IT, brugen af sociale medier i din rekrutteringsproces, søgesystemer og forskellige rekrutteringskanaler.

Fælles rødder

Vores fælles udgangspunkt er virksomhedsservice, hvor det er virksomhedens behov for kvalificeret arbejdskraft, der er vores førsteprioritet. Vi brænder alle hver især for at yde den bedste service. Derfor har vi lavet et samarbejde på tværs af de to kommuners virksomhedsservice, som vi har valgt at kalde Rekruttering Køge Bugt.

Kontakt os nu – og lad os få en snak.

Det bedste hold er sammenhold

Rekruttering Køge Bugt er en fælles virksomhedsindsats for Køge og Stevns Kommuner.

Vi rekrutterer nye medarbejdere til din virksomhed

Vores opgave er at hjælpe virksomheder i Køge og Stevns med rekruttering og kompetenceudvikling af deres medarbejdere. Den ledige arbejdskraft på Sjælland er grundlaget for vores rekruttering.

Den nuværende højkonjunktur med lav ledighed gør, at mange virksomheder oplever, at det kan være tidskrævende, dyrt og svært at finde kvalificeret arbejdskraft. I Rekruttering Køge Bugt har vi et indgående kendskab til rekrutteringskanaler og metoder. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den arbejdskraft, du har brug for. I fællesskab kan vi udarbejde jobbeskrivelser, jobopslag og søge efter kandidater på jobnet.dk

I de seneste år er flere og flere arbejdsgivere begyndt at bruge de sociale medier i deres søgen efter nye medarbejdere. Hos Rekruttering Køge Bugt tror vi på at være der, hvor tingene sker. Derfor har vi stor erfaring med annoncering på de sociale medier, hvor vi blandt andet kan hjælpe med udvælgelse af det rigtige medier samt vejlede dig i, hvordan du gør dine opslag mere fængslende og engagerende.

Kontakt os nu – og lad os få en snak.

Rekruttering Køge Bugt

Campusbuen 27B
4600 Køge
Tlf 56676000

Vi er 8 servicemindede medarbejdere

Rekruttering Køge Bugt består af 8 dedikerede medarbejdere, der alle har fingeren på pulsen – vi ved, hvad der rører sig i både det private og det kommunale erhvervsliv.