Privatlivspolitik og beskyttelse af persondata

Rekruttering Køge bugt er et samarbejde mellem Køge og Stevns kommune, som har til formål at yde en støttende service og rådgivning for virksomheder i de 2 kommuner. GDPR står for “General Data Protection Regulation” og kaldes i almindelig tale for persondataforordningen. Det er en EU-lov, der gælder for alle lande, som er medlem af EU.

Vi vil, når det er påkrævet i  forbindelse med vores samarbejde med dig, vejlede dig, så disse retningslinjer overholdes.

Rekruttering Køge Bugt behandler data fra Arbejdsmarkedsstyrelsens database Jobnet.dk, oplyst af borgere, i forbindelse med sagsbehandling i jobcentrene. Yderligere behandler Rekruttering Køge Bugt data fra CVR/Virk.dk indberettet af virksomhederne og offentlige myndigheder og stillet til rådighed for offentlig sagsbehandling. Rekruttering Køge Bugt behandler disse data i den udstrækning det er nødvendigt for at yde service for virksomhederne f.eks. i forbindelse med rekrutteringsopgaver. Når oplysninger om dig som borger behandles af af Rekruttering Køge Bugt, vil den dataansvarlige kommune afhænge af hvilken kommune, den konsulent der behandler dine oplysninger tilhører.

Læs mere om privatlivspolitik på Stevns Kommunes hjemmeside her

Læs mere om privatlivspolitik på Køge Kommunes hjemmeside her

Stevns og Køge