Rekruttering af nye medarbejdere

Du kan få hjælp til at finde din næste medarbejder – hurtigt og effektivt.

Processen kan være tidskrævende, og det kan være svært at finde de helt rigtige til jobbet, hvis man ikke har kendskab eller erfaring med at rekruttere. Måske kniber det med tiden hvis der er rigtig travlt. Vi hjælper gerne og kommer gerne på besøg for at snakke jeres muligheder igennem.

JobAG – Jobnet for arbejdsgivere

Jobnet for Arbejdsgivere er virksomhedernes digitale indgang til til jobcentret. Her får du som arbejdsgiver blandt andet:

  • let adgang til at søge blandt alle jobcentres ledige kandidater.
  • mulighed for at oprette din egen jobannonce.
  • oprette en søgeagent, som løbende giver dig besked når nye kandidater oprettes, med de kompetencer du leder efter.
  • Se mere ved at klikke på videoen til højre

Du skal som det første, oprette din virksomhed på JobAG – Jobnet for arbejdsgivere. Husk at have din virksomheds NemID klar så tager det blot et par minutter at bliver oprettet. Du kan læse mere om JobAG ved at åbne denne PDF og åbne en vejledning her

Ansæt en medarbejder i fleksjob

Der er heldigvis masser af eksempler på at man kan ansætte en medarbejder med  handicap med stor succes for både medarbejder og virksomhed.

Jobcentret kan give tilbud om fleksjob til personer, som ikke kan opnå eller fastholde beskæftigelse på normale vilkår på arbejdsmarkedet pga. en varig og væsentlig begrænset arbejdsevne. I fleksjobbet tages der hensyn til, at medarbejderes arbejdsevne er begrænset, og kommunen udbetaler et tilskud til lønnen, der kompenserer for den nedsatte arbejdsevne.

Men måske har du spørgsmål til hvordan reglerne er. Det kan du læse mere om på hjemmeside fleksjob.nu

Ring til os på tlf: 56676000 eller send en mail til rekb@rekb.dk.

Rekrutteringsmetode

På hvilke medier, findes de rigtige ansøgere, og hvordan kommer du i kontakt med dem bedst?

Vi kan assistere dig i brug af Jobbanker, Sociale medier og effektiv kontakt via netværk. Ligesom vi kan vejlede dig i, hvilke tekstbudskaber der får kandidater til at stoppe op og søge.

Ønsker du råd og vejledning?

Ring til os på tlf: 56676000 eller send en mail til rekb@rekb.dk.

Jobbeskrivelse

Gennem job- og person beskrivelse, afklarer vi kravene til de kompetencer som Jeres kommende medarbejder skal have.

Processen kan være tidskrævende, og det kan være svært at finde de helt rigtige til jobbet, hvis man ikke har kendskab eller erfaring med at rekruttere.

Måske kniber det med tiden hvis der er rigtig travlt, så lad os hjælpe til. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at få de bedste medarbejdere.

Skal vi hjælpe? Ring til os på tlf: 56676000 eller send en mail til rekb@rekb.dk.

Jobsamtaler

Når du skal til at afholde jobsamtaler kan vi rådgive dig i om hvordan du får det bedste frem i din nye kommende medarbejder.

Skal du afholde traditionelle jobinterviews med spørgsmål eller alternativt give kandidaterne opgaver som de skal løse, så giver vi gerne et par gode råd og en snak om dine muligheder for at finde den bedste medarbejder blandt ansøgerne.

Ønsker du sparring?

Ring til os på tlf: 56676000 eller send en mail til  rekb@rekb.dk.