Rekruttering Køge Bugt er din kommunale virksomhedsservice

for Køge og Stevns kommune

Du kan få gratis råd og hjælp til at finde dine nye medarbejdere

Der er mange muligheder når det drejer sig om at finde de rigtige medarbejdere. Det kan være en tidskrævende og til tider svær opgave, men uanset hvilken opgave du har i forbindelse med at finde nye medarbejdere, kan vi hjælpe med råd og vejledning.

Vores mål er sammen med dig som virksomhed at finde ”det rigtige match”, med andre ord at hjælpe med at finde den mest kompetente til jobbet. Vi har stor succes med at formidle vores jobs på de sociale medier og kan rådgive om de rigtige platforme at annoncere på.

Vores rekrutteringsgrundlag er den ledige arbejdskraft på Sjælland, og vi har et tæt samarbejde med virksomheds -og jobkonsulenter i Køge og Stevns og kan derfor hurtigt formidle den nødvendige kontakt.

Kontakt Rekruttering Køge Buge på telefon nr.: 5667 6000

Gir du kaffen? – så kommer vi med koppen

Vi tager en snak om jeres vinkel på arbejdsmarkedet og fremtidens behov for arbejdskraft. Ud fra denne samtale kan vi i fællesskab finde netop det, eller de områder, hvor vi kan bidrage med vores assistance. Vi er klar til at hjælpe – helt uden omkostninger for dig, og med udgangspunkt i din virksomheds behov.

Vi er otte engagerede medarbejdere, som har hver vores spids kompetencer og tilsammen tilbyder vi en yderst kompetent og bredspektret rådgivning.

Her kan du se alle i Rekruttering Køge Bugt teamet og hvordan du kan kontakte os.

Kontakt Rekruttering Køge Bugt på telefon nr.: 5667 6000